Ik ben Sophia Zandvoort. Als advocaat arbeidsrecht en mediator begeleid ik werkgevers en werknemers die worstelen met vragen over ontslag en arbeidsongeschiktheid.

 • Is mijn werknemer echt ziek?
 • Mag ik zomaar worden ontslagen?
 • Kan ik terug naar mijn werk?
 • Mag ik de loonbetaling stoppen?

Conflicten op de werkvloer kosten veel tijd, energie en geld. Ik help werkgevers en werknemers om onnodige conflicten te voorkomen en problemen op te lossen. Daardoor bespaart u geld, energie en tijd.

Dat doe ik door goed te luisteren en door te vragen over de feiten, uw doelen en wensen. Vervolgens volgt een deskundig advies. In overleg bepalen we de vervolgstappen. Ik neem bijvoorbeeld namens u contact op met de wederpartij. Dat leidt vaak tot de gewenste oplossing. Of een procedure als dat nodig is. Daarbij staan uw wensen en belangen centraal.

Conflicten horen bij het leven. Het is prima om het niet met elkaar eens te zijn. Een conflict moet je wel snel oplossen als het leidt tot een onwerkbare of ongezonde situatie.

Als mediator is mijn rol anders dan als advocaat. In beide gevallen help ik werkgevers en werknemers om conflicten rondom arbeid op te lossen. Bij mediation doe ik dat door goed te luisteren en partijen te begeleiden bij het zoeken naar een oplossing van het conflict. Daarbij staat voorop dat partijen het probleem zelf oplossen. Dat doen zij niet alleen, ik begeleid de deelnemers daarbij.

Mijn achtergrond

Als arbeidsrecht jurist en bedrijfskundige heb ik gewerkt bij UWV, organisatieadviesbureaus en PostNL. Maar ik ben ook goed thuis in het Midden- en Kleinbedrijf. Als kind was ik al regelmatig te vinden in de sport- en lederwarenwinkel van mijn grootouders. In Schoonhoven ben ik tot juwelier opgeleid. Een echte winkeldochter dus.

Resultaat

Met veel plezier en inzet help ik bedrijven en mensen met het oplossen van ingewikkelde vragen. Ik kom graag samen met u als klant tot een mooi resultaat. Wat vind ik een mooi resultaat? Een snelle, maar wel zorgvuldige oplossing, waarbij de kosten zo laag en de opbrengsten zo hoog mogelijk zijn, terwijl de relatie met de andere partij goed is. Uw probleem oplossen, zodat u zich kunt richten op wat u het liefst doet: ondernemen.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Concrete resultaten:

 • De arbeidsovereenkomst is beëindigd met een redelijke vergoeding.
 • De disfunctionerende werknemer is herplaatst in een andere passende functie of  de arbeidsovereenkomst is beëindigd met een passende vergoeding.
 • Het conflict met uw werknemer over achterstallig loon is snel opgelost.

Netwerk

AASZ is een echte eenmanszaak. Als eenpitter maak ik gebruik van een uitgebreid netwerk van advocaten/ juristen, fiscalisten, accountants en mediators.

Bij pieken in het werk, huurt AASZ op flexibele basis mensen in. Daarnaast werkt AASZ naar samen met een andere advocaten en mediators om een complete en continue dienstverlening te garanderen.

De kleine lettertjes

 • Onze algemene voorwaarden voor dienstverlening vindt u hier.
 • Onze privacyverklaring  vindt u hier.
 • De klachtenregeling conform de richtlijnen van de orde van advocaten vindt u hier.
 • AASZ beschikt niet over een Stichting Derdengelden en kan daarom geen derdengelden ontvangen.